Üye Hesabı Açmak İstiyorum.

Anasayfa   Dosyalar   Hesabınız   Öğrenci Forumu   Oyun-Chat  Wap

Marmara Üniversitesi Öğrenci Portalı: Forums

Marmara Üniversitesi Öğrenci Portalı :: Başlığı Görüntüle - ESYALI EVE BAYAN EV ARKADASI ARANIYOR Acıl !!!!
AlbümAlbüm  SSSSSS   AramaArama   Kullanıcı GruplarıKul. Grupları  Site ÇalışanlarıGörevliler  Profilini GörüntüleProfilini Görüntüle  Profilini DegistirProfilini Düzenle  GirişGiriş 

ESYALI EVE BAYAN EV ARKADASI ARANIYOR Acıl !!!!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Marmara Üniversitesi Öğrenci Portalı Forum Ana Sayfası -> Ev Arkadaşı Arıyorum Ev Arkadaşı Arıyorum
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
monamour
Çömez
Çömez

Albüm Resimleri: 0
monamour için Yorumlar

blank.gif
Mesaj Mesaj Simgesi Tarih: 04 Şub Prş 2010 - 22:36    Mesaj konusu: ESYALI EVE BAYAN EV ARKADASI ARANIYOR Acıl !!!! Alıntıyla Cevap Ver

Marmara üniversitesi anadolu hisari kampüsüne 15 dakikalık uzaklıkta eşyalı eve 3. bayan ev arkadası arıyoruz. ev yaklasık 140 metrekare ve guvenlıklı sıte ıcınde. ınternet,dogalgaz,uydu,asansör ımkanları mevcut. oda eşyalı yanlızca kıyafetlerınızı almanız yeterli olacaktır. (yatak,dolap,calısma masası,kıtaplık,tek kişilik deri koltuk)

kira 240 ve aidat 25 lira. irtibat için,

eamuroglu@hotmail.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Marmara Üniversitesi Öğrenci Portalı Forum Ana Sayfası -> Ev Arkadaşı Arıyorum Ev Arkadaşı Arıyorum Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma dosya ekleyemezsiniz
Bu forumdan dosya indiremezsiniz

Webmaster: ErhaN | Reklam ve İletişim için admin@marmarada.com
En iyi görüntüyü 1024x768 çözünürlükte Internet Explorer 4.0 ve üstü ile verir.
.::Portal 2004© by ErhaN::.